Profiel
Jannie Nijenmanting

Profiel

Ik ben Jannie Nijenmanting, een geboren en getogen ‘Grunningse’. Na mijn middelbare school heb ik in Utrecht een 4-jarige beroepsopleiding gevolgd tot paralegal in het notariaat.

Toen ik afgestudeerd ben, verhuisde ik naar Apeldoorn om mijn carrière in het notariaat voort te zetten en uit te bouwen. Bij notariskantoor Dijkstra, Kok en Van Rozen leerde ik alle facetten van de vastgoedpraktijk kennen. Later specialiseerde ik mij (bij de rechtsopvolgers van eerdergenoemd kantoor, toen geheten: Dijkstra de Graaff en nog later Nysingh) in het commerciële vastgoed en trad ik in 1995 toe tot de participatie.

Na een zeer leerzame periode van ongeveer 10 jaar, besloot ik in 2004 ontslag te nemen. Ik was toe aan een nieuwe uitdaging, volgde mijn hart en vertrok naar mijn geliefde bergen in Oostenrijk, waar ik met veel passie als gediplomeerd skilerares aan de slag ging.

Na een sabbatical van twee jaar kon ik de terugkeer naar mijn beroep toch niet weerstaan. Dus heb ik opnieuw met  veel plezier bij Nysingh mijn werkzaamheden als paralegal in het commerciële vastgoed opgepakt. Vanaf 2007 werkte ik met veel  genoegen en enthousiasme aan het doorontwikkelen van de vastgoedpraktijk binnen deze organisatie. Mijn werkzaamheden bestonden uit het adviseren en begeleiden van vastgoedbeleggers bij aan- en verkooptransacties.

Inmiddels is mijn onafhankelijke notariële juridische adviesbureau een feit!
Ik hoop van harte u in de toekomst van dienst te zijn.